Meerdere domeinnamen koppelen aan één pakket

Twee vormen

Wanneer u meerdere domeinnamen aan één pakket wilt koppelen, heeft u bij Vivor twee mogelijkheden. Wij kunnen de domeinnamen voor u als parked domain of als add-on domain koppelen. Voor beide vormen geldt dat u zowel e-mailadressen als SQL databases in één cPanel kunt beheren.

1. Parked Domain

Bij een parked domain koppelen we de domeinnaam 1-op-1 aan uw bestaande pakket. Alle gegevens die via de hoofddomeinnaam beschikbaar zijn, zullen automatisch op de geparkeerde domeinnaam verschijnen.

Voorbeeld: www.uwhoofdomein.nl/foto.jpg = www.uwparkeddomein.nl/foto.jpg, maar ook www.uwhoofddomein.nl/submap/foto.jpg = www.uwparkeddomein.nl/submap/foto.jpg.

2. Add-on Domain

Bij een add-on domain wordt uw domeinnaam gekoppeld aan een specifieke map binnen uw bestaande pakket. U heeft dan de mogelijkheid om andere content te plaatsen op uw tweede domeinnaam, dan op de eerste domeinnaam.

Kosten

U betaalt voor extra domeinnamen binnen één pakket uitsluitend de kosten voor de registratie of verhuizing van de domeinnaam. Zie ook: de prijslijst