Bezig met laden...
Internet voor professionals
Vivor Service

U bent niet ingelogd

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Blijf ingelogd

Actueel

service.vivor.net

Brugcom overgenomen door Vivor

18/04/2012 09:18Misschien heeft u er al iets over gehoord, maar vandaag is het officieel zover; Vivor neemt de internetdiensten van Brugcom over! Voor klanten van Brugcom betekent de overname dat er een groot aantal zaken op de oude en vertrouwde wijze wordt voortgezet. De overname brengt echter ook een aantal verbeteringen met zich mee. Hier leest u meer over de overname en de gevolgen voor klanten van Brugcom.

 

 

Overname brugcom

 

 

Uw vertrouwde pakket

 

Vivor neemt alle accounts van Brugcom over. Daarbij blijven alle domeinnamen en pakketten gehandhaafd, tegen de tarieven die u met Brugcom heeft afgesproken. In die zin verandert er in de dagelijkse praktijk helemaal niets; u hoeft geen instellingen te wijzigen en de prijs van bestaande accounts blijft gelijk.

 

 

 

De voordelen op een rij

 

Vivor is een middelgrote Nederlandse hostingprovider met haar focus op veeleisende gebruikers. Bij Vivor kunt u erop vertrouwen dat uw website veilig, stabiel en bovendien flexibel is ondergebracht. Met geruime ervaring en een op maat opgezet eigen netwerk bedient Vivor een breed scala van klanten -- van gedreven particulieren en kleine ondernemingen tot internationale artiesten, warenhuizen, universiteiten, ziekenhuizen en overheden.

 

Als klant van Vivor heeft u:

 

 

  1. Overal en altijd inzicht in al uw accounts via Mijn Vivor en cPanel
  2. Betrouwbare hosting
  3. Real-time domeinregistraties
  4. Uw persoonlijke accountmanager
  5. Gratis ondersteuning

 

 

 

 

Toegang tot Mijn Vivor

 

Klanten van Brugcom hebben inmiddels per e-mail inloggegevens voor Mijn Vivor ontvangen. Mijn Vivor is het administratieve paneel van Vivor, waarmee u overal en altijd inzicht heeft in uw accounts en domeinnamen. Wij raden aan om na ontvangst van de gegevens direct in te loggen op Mijn Vivor. Controleer en waar nodig corrigeer uw gegevens, zodat Vivor de continuïteit van uw accounts ook in de toekomst kan blijven garanderen.

 

 

 

Meer informatie

 

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag persoonlijk verder. U kunt uw vragen altijd e-mailen naar service@vivor.net, maar wij staan u natuurlijk ook graag telefonisch te woord op het gratis telefoonnummer 0800 - 3888 733. Bekijk eventueel ook de handige introductievideo op onze website!

 

 

Wij kijken met enthousiasme en vertrouwen uit naar de samenwerking met u!

 << terug

RSS Feed


(i)   U bent verbonden via IPv4 (18.209.104.7) NOC Abuse Referenties Algemene Voorwaarden Contact
  Betalen via iDeal   Betalen via Paypal   cPanel partner   Cleanbits   AMS-IX partner   SIDN deelnemer   ISP gedragscode deelnemer   BIZP selected   Windows compatible   OSX compatible