Bezig met laden...
Internet voor professionals
Vivor Service

U bent niet ingelogd

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Blijf ingelogd

Actueel

service.vivor.net

KvK Startersdag: het belang van een betrouwbare hostingprovider

22/11/2011 17:34Op 5 november organiseerde de Kamer van Koophandel door heel het land de jaarlijkse startersdag. Met ruim 2000 bezoekers was de startersdag in het Gelredome een groot succes. Vivor was van de partij en informeerde startende ondernemers over het belang van een betrouwbare hostingprovider.

 

 

Vivor KvK startersdag

foto: de Vivor-stand op de startersdag

 

 

"Vandaag is een mooie dag om écht online te gaan."

 

Geïnteresseerden konden direct hun domeinnaam vastleggen op de Vivor-stand. In totaal werden er 83 domeinnamen geregistreerd op de beurs, waarmee starters direct aan de slag konden.

 

 


Het belang van een betrouwbare hostingprovider

 

De keuze voor een hostingprovider wordt in eerste instantie vaak impulsief gemaakt. Wees er echter van bewust dat zaken als uw website en e-mail, zeker bij zakelijk gebruik, belangrijke instrumenten zijn. Het prijsverschil is vaak niet groter dan een paar tientjes op jaarbasis, zodat de keuze voor een betrouwbare provider zich al snel terugverdient.

 

 

1. Het moet altijd werken

 

Als u een belangrijke e-mail verwacht, als u iemand een visitekaartje geeft met daarop uw websiteadres, tijdens de duur betaalde advertentiecampagne, tijdens een belangrijke presentatie, na het gesprek met een mogelijke klant, als u in het buitenland zit, of als u ligt te slapen. Uw website en e-mail moeten altijd en overal bereikbaar zijn.

 

Hoewel 'hosting' er van buiten vaak hetzelfde uitziet, zijn er 'onder de kap' grote verschillen. De gebruikte serverhardware, het netwerk, de software, de vaardigheden van de beheerders; zij vormen een keten die uiteindelijk leidt tot het eindproduct. Als de keten sterk is, resulteert dat in een technisch betrouwbaar product. Als er in de keten te grote concessies worden gemaakt, kan dat negatieve gevolgen hebben voor de betrouwbaarheid.

 

- Vivor gebruikt uitsluitend A-merk hardware en bouwt haar eigen servers, onafhankelijk van één specifieke leverancier.

- Vivor beheert haar (in tegenstelling tot 95% van de Nederlandse providers) eigen onafhankelijke netwerk en bundelt hoogwaardige carriers tot een snelle en betrouwbare netwerkverbinding.

- Vivor is gecertificeerd cPanel partner en heeft de nodige kennis in huis om de beschikbare software aan te wenden in een platform dat alle mogelijke technische vernuften omvat in een gebruiksvriendelijke schil.

 

Bij Vivor kunt u erop vertrouwen dat de diensten, hoe complex ook, u altijd ten dienste zullen staan.

 


2. U verwacht service

 

Als u iets nodig heeft, of het nu gaat om een nieuwe domeinnaam of hulp bij het instellen van uw e-mail, dan is het wel zo fijn als u direct iemand te spreken krijgt die snel en doeltreffend te werk gaat. Veel providers besparen op de kosten door te snijden in hun service. Contact verloopt uitsluitend via e-mail of een onhandig formulier, of u moet langs een uitgebreid telefonisch keuzemenu en diverse medwerkers die niet thuis zijn in de materie. Wat als er onverhoopt een storing optreedt en de tijd dringt, hoe snel wilt u dan iemand te spreken krijgen die het probleem voor u oplost?

 

Vivor biedt telefonische ondersteuning, zonodig 24 uur per dag, via een gratis telefoonnummer. U krijgt direct een technisch onderlegde medewerker te spreken en wordt adequaat geholpen.

 


3. U wilt scoren

 

Wist u dat zelfs kortstondige uitval van uw website of miliseconden snelheidsverschil van grote invloed kunnen zijn op uw positie in zoekmachines zoals Google? Wist u dat sommige providers hun servers (uit kostenoverwegingen) in het buitenland hebben staan en hun servers overbelasten door teveel websites op één server te plaatsen en dat dit tot enkele seconden vertraging kan leiden?

 

Wat betekent het voor uw bedrijf als u niet gevonden wordt op internet?

 

Vivor houdt rekening met uw benodigdheden, zelfs als u zich daar zelf niet van bewust bent.

 

 

Persoonlijke voorkeur


In de praktijk is het vaak een 'onderbuikgevoel' dat bepalend is bij de keuze voor een leverancier. Een product als webhosting of domeinregistratie is niet tastbaar, waardoor de kwaliteit zeer moeilijk op voorhand is in te schatten. Er is echter sprake van enorme onderlinge verschillen in kwaliteit tussen hostingproviders. En zeg nu zelf, voor hetzelfde geld heeft u toch ook liever de Rolls-Royce?

 
 

Nog geen klant bij Vivor?
 
Wij helpen u graag persoonlijk verder. Naast de overstapservice adviseert Vivor u graag over de mogelijkheden. Vraag direct een proefpakket aan, of bel gratis met 0800 - 3888 733 voor vrijblijvend advies.

 << terug

RSS Feed


(i)   U bent verbonden via IPv4 (18.209.104.7) NOC Abuse Referenties Algemene Voorwaarden Contact
  Betalen via iDeal   Betalen via Paypal   cPanel partner   Cleanbits   AMS-IX partner   SIDN deelnemer   ISP gedragscode deelnemer   BIZP selected   Windows compatible   OSX compatible