Bezig met laden...
Internet voor professionals
Vivor Service

U bent niet ingelogd

Inloggen


Wachtwoord vergeten? Blijf ingelogd

Actueel

service.vivor.net

Groene hosting bij Vivor

08/03/2011 15:00 

Ondanks de steeds efficiënter wordende apparatuur en de opkomst van nieuwe virtualisatietechnieken, gaat de aanhoudende groei van het internet hand in hand met een almaar toenemende vraag naar energie. Vivor is door cleanbits gecertificeerd als groene hoster!

 

Energieverbruik 2011 TENNET

bron: TenneT

 

Stijgende energievraag

 

Onder invloed van de toenemende efficiëntie van zowel hard- als software is de stijging van de energievraag enigszins afgevlakt, maar volgens onderzoek zal het aandeel van datacenters in de totale energievraag de komende jaren exponentieel toenemen. Er wordt steeds intensiever gebruik gemaakt van on-demand media (audio/video) en IP-telefonie, waardoor de druk op servers (en dus datacenters) navenant stijgt.

 

Duurzame energie

 

Door op duurzame wijze om te gaan met energie ontlast Vivor het milieu. Zo maakt Vivor gebruik van dataruimtes met een zeer lage PUE-waarde (Power Usage Effectiveness) en wordt uitsluitend gebruik gemaakt van groene energie. Hosting in de hoogefficiënte Vivor-cluster is daarmee bijzonder groen, zo vindt ook Cleanbits. Vanaf heden zijn Vivor, en daarmee ook haar klanten, gecertificeerd groen!

 

Cleanbits

 

Cleanbits zet zich in voor duurzaam internet en biedt de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van uw website te compenseren. Cleanbits beheert een database van 'groene' websites. Als uw website gehost wordt door een gecertificeerd groene hoster, dan hoeft u niet te compenseren en wordt uw website automatisch opgenomen in de database. Doe vandaag nog de green check en laat uw website zonodig groen hosten door Vivor!

 

The Green Web add-on

 

The Green Web add-on screenshot

 

Wilt u direct kunnen zien of een website groen wordt gehost? Installeer dan direct The Green Web add-on voor uw browser en motiveer zonodig anderen om vandaag nog over te stappen op groene hosting. Gun internet een duurzame toekomst, het is een kleine moeite!

 << terug

RSS Feed


(i)   U bent verbonden via IPv4 (18.209.104.7) NOC Abuse Referenties Algemene Voorwaarden Contact
  Betalen via iDeal   Betalen via Paypal   cPanel partner   Cleanbits   AMS-IX partner   SIDN deelnemer   ISP gedragscode deelnemer   BIZP selected   Windows compatible   OSX compatible